EHLP jest jednym z trzech największych dostawców w południowych Chinach, obejmujących produkty do pielęgnacji osobistej i składniki do pielęgnacji domowej o dużym zapotrzebowaniu, takie jak środki powierzchniowo czynne, karbomer, odżywki, itp., Z przewagą efektywności kosztowej wspieranej przez ciężkie wagi przemysłu krajowego.

Dom
Produkty
O nas
Wycieczka po fabryce
Kontrola jakości
Skontaktuj się z nami
Poprosić o wycenę
Dom ProduktyAnionowe środki powierzchniowo czynne

Kosmetyczny środek powierzchniowo czynny Lauryl eteru alkilowego 68585-34-2 SLES AES 70 REACH

Orzecznictwo
dobra jakość Carbomer In Cosmetics na sprzedaż
dobra jakość Carbomer In Cosmetics na sprzedaż
Im Online Czat teraz

Kosmetyczny środek powierzchniowo czynny Lauryl eteru alkilowego 68585-34-2 SLES AES 70 REACH

Chiny Kosmetyczny środek powierzchniowo czynny Lauryl eteru alkilowego 68585-34-2 SLES AES 70 REACH dostawca

Duży Obraz :  Kosmetyczny środek powierzchniowo czynny Lauryl eteru alkilowego 68585-34-2 SLES AES 70 REACH

Szczegóły Produktu:

Miejsce pochodzenia: CHINY
Nazwa handlowa: EHLP
Orzecznictwo: RoHS / GB / ISO 9001:2015 / REACH
Numer modelu: EP-SLES70

Zapłata:

Minimalne zamówienie: 20 mt
Szczegóły pakowania: 170 kg / bęben
Czas dostawy: W ciągu 5 dni roboczych od oficjalnego otrzymania PO
Zasady płatności: do negocjacji (T / T z góry na rozprawę)
Możliwość Supply: 20000 mt rocznie
Contact Now
Szczegółowy opis produktu
INCI: Siarczan laurylowy i siarczan sodowy CAS nie.: 68585-34-2
Wygląd: biała lub jasnożółta pasta Kolor (5%, Hazen): 20 Max
pH (25 ℃, 1% rozpuszczal.): 7,0-9,5 aplikacji: Kosmetyczka klasy kosmetycznej
Aktywna treść (%): 70,0 ± 2,0 Zawartość niezsiarczonych substancji (%): 3.0 Max
Zawartość siarczanu sodu (%): 2.0 Max Inne nazwy: AES SLES
Wzór cząsteczkowy: C16H35NaO5S Orzecznictwo: REACH

Cosmetic Sodium Lauryl Ether Sulfate Anionowy środek powierzchniowo czynny 68585-34-2 SLES AES 70 REACH

EP-SLES70

Nazwa INCI i numer CAS

Siarczan sodowo Laurylowy Siarczan 68585-34-2

Opis

Siarczan sodowo-Laurylowy Sulfate EP-SLES70 to rodzaj anionowego środka powierzchniowo czynnego o doskonałych właściwościach, szeroko stosowany w szamponach, mydłach, szamponach, płynach do kąpieli i kompleksach, może być również stosowany do natryskiwania i przemysłu tekstylnego.

Ma dobre właściwości myjące, emulgujące, zwilżające, zagęszczające i pieniący, o dobrej rozpuszczalności, szerokiej kompatybilności, dużej odporności na twardą wodę, wysokiej biodegradacji i słabym podrażnieniu skóry i oczu.

Specyfikacja

Parametr Wartość
Wygląd biała lub jasnożółta pasta
Kolor (5%, Hazen) 20 Max
pH (25 ℃, 1% rozpuszczal.) 7,0-9,5
Aktywna treść (%) 70,0 ± 2,0
Zawartość niezsiarczonych substancji (%) 3.0 Max
Zawartość siarczanu sodu (%) 2.0 Max
1,4 dioksan (70% substancji czynnej) 50PPM

Wartości te wskazują typową specyfikację, nie są przeznaczone do stosowania jako specyfikacje produktu.

Nieruchomości

Uniwersalne zastosowanie z dobrą wypłacalnością, szeroką kompatybilnością, dużą odpornością na twardą wodę

Bezpieczny dla środowiska o wysokiej biodegradacji

Doskonała wydajność oczyszczania

Niskie podrażnienie skóry i oczu

Aplikacje

Szampon

Mydło do rąk

Płyn do kąpieli

Wskazówki dotyczące formuł

Zależy od konkretnych potrzeb. Zazwyczaj stosowany na poziomie 3.0 ~ 30.0%. Może zwrócić się do naszego inżyniera wsparcia technicznego.

Przechowywanie i obsługa

Standardowe opakowanie: 170 kg / bęben

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym, suchym, wentylowanym i bezświetlnym miejscu.

Okres trwałości: 24 miesiące


EHLP SCIENCE & TECHNOLOGY CORPORATION

O nas

EHLP jest jednym z trzech najlepszych dostawców w południowych Chinach, obejmujących składniki do pielęgnacji osobistej i pielęgnacji domu, PCV, ABS, olej rozpuszczalnikowy, itp. Dzięki importowi i eksportowi z ciężkimi ciężarami przemysłowymi. Składniki kosmetyków w popycie masowym, takie jak środki powierzchniowo czynne, karbomer, odżywki, itp. Mają przewagę pod względem opłacalności. Nie wahaj się skontaktować z nami w sprawie wszystkich możliwości.

CSEMC z siedzibą w centrum Guangzhou ustanowiło swoją markę "EHLP" jako jakość, wydajność i niezawodność, zapewniając najwyższej jakości materiały, produkcję, logistykę i wartość dodaną usługi od ponad 47 lat zgodnie z normami ISO9001: 2015. Pozwól, aby EHLP był Twoim zaufanym partnerem w dostarczaniu dobrej jakości składników na czas i po atrakcyjnych cenach.

FAQ

P: Czy jesteś producentem?

Odp .: Tak, jesteśmy. Nasze główne zakłady produkcyjne znajdują się w Guangzhou.

P: Jak mogę pobrać próbki do testów?

Odp .: Skontaktuj się z nami, aby uzyskać szczegóły dotyczące paczki. Próbki są standaryzowane przy jak najszybszym wysyłaniu i zerowaniu opłat, z wyłączeniem spersonalizowanych przypadków.

P: Czy jesteś dostępny do audytu instalacji?

Odp .: Tak, zapraszamy do naszych zmodernizowanych stron. Znajdź naszych pracowników, którzy umożliwią lokalne zakwaterowanie i transport.

Nasza lista produktów

Produkty EHLP przedstawiono głównie poniżej:

Amfoteryczny środek powierzchniowo czynny Kokoamidopropylobetaina
Disodowy Kauampooctan
Tlenek kokamidopropyloaminy
Carbomer Carbomer
Odżywka kationowa Polyquaternium-7
Polyquaternium-4
Polyquaternium-10
Przezroczysty silikon Dimetikon
Anionowy środek powierzchniowo czynny Siarczan laurylowy i siarczan sodowy
Siarczan alkoholu sodowego
Siarczan laurylowy
Zawieszanie agenta Kopolimer akcylanów
Surfaktant aminowy Sarkozynian sodu Lauroyl
Lotny silikon Cyklopentasiloksan
Cyklopentasiloksan cykloheksasiloksan
Cykloheksasiloksan
Zmodyfikowany silikon Fenyl trimetikon
PEG-12 Dimetikon
Specjalność Carbomer Akrylany / C10-30-alkilowy akrylanowy crosspolimer
PVP Poliwinylopirolidon

EHLP SCIENCE & TECHNOLOGY CORPORATION

DODAJ: 137 Gexin Street, Haizhu District, Guangzhou 510250, ChRL

TEL: 86-20-8472 7896 CEL: 86-136 0245 7727 (WhatsApp)

MAIL: info@ehlp.biz yangfan-hn@csemc.com yangf26@hotmail.com (Skype)

Szczegóły kontaktu
EHLP SCIENCE & TECHNOLOGY CORPORATION

Osoba kontaktowa: Manager

Wyślij zapytanie bezpośrednio do nas (0 / 3000)